Menu
image017
 Landbouw en grondverzet accu's
A+ A A-

Op zoek naar een tractor of grondverzet accu in Helmond?

Heeft uw tractor accu ineens een storing of reageert uw tractor accu helemaal niet meer? Wellicht is de accu kapot en heeft u een professionele accu dealer nodig in de buurt van Helmond. Geef met het formulier rechts uw accu en vraag door of bel direct!

Breedijk 7
5701 CJ, Helmond
T. 0492-555662
Bellen kan de hele dag!
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 • Technische servicebalie voor advies
 • Alle accu's direct op voorraad
 • Topkwaliteit accus' van Centureon
 • Jarenlange ervaring met alle merken

tractorLandbouwmachines en werktuigen krijgen veelal te maken met extreme omstandigheden. Daarom moeten ze trilbestendig zijn en een hoog startvermogen hebben. Alleen dan zijn ze betrouwbaar en kunnen ze constant goede prestaties blijven leveren. Wij bij Accu Centrale Brabant hebben veel kennis van en ervaring met deze markt en helpen u graag met de aankoop van de juiste batterijen die horen bij landbouwmachines en werktuigen.

Landbouwmachines
Niet alleen het weer is van belang bij het verbouwen van producten. Ook goede voertuigen zijn essentieel. U moet erop kunnen vertrouwen dat ze jarenlang meegaan, zelfs als ze een paar seizoenen in de opslag hebben staan wachten. De accu’s van Centurion zijn speciaal voor dit gebruik ontworpen. Ze hebben een perfect startvermogen maar ook alle reserves die nodig zijn voor de stroomvoorziening van de apparatuur in de cabine, bijvoorbeeld de airconditioning. Een belangrijk voordeel is dat onze accu’s weinig onderhoud nodig hebben. Zo vallen uw kosten seizoen na seizoen lager uit.

Voorraad-LandbouwWerktuigen
Ook bouwvoertuigen krijgen voortdurend te maken met extreme omstandigheden zoals moeilijk begaanbare terreinen en extreem weer. Toch moeten ze altijd goed werk leveren. Onze accu’s hebben een batterij die het maximale startvermogen combineert met de optimale trillingsbestendigheid. Bovendien is de accu goed beschermd tegen kantelen, zelfs op heel ruig terrein. Daarom kunt u te allen tijde vertrouwen op onze accu’s.

Vraag direct naar jouw prijs >

  • CONTACT
  • Accu Centrale Brabant
  • Breedijk 7a
  • 5701 CJ Helmond
  • 0492 55 56 62
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.